Podarite svojim poslovnim partnerjem drugačno, zdravo in slastno poslovno darilo!

Vse naše BIO suhe mešanice so narejene po lastnih recepturah, iz 100% naravnih, vrhunskih BIO certificiranih surovin evropskih dobaviteljev, brez dodanih sladkorjev (vsebujejo le naravno prisotne sladkorje), aditivov, konzervansov in oječevalcev okusa.
Vsi izdelki so ročno narejeni v Sloveniji.
Prednost naših izdelkov je v enostavni pripravi, priročnosti na poti (to-go) in enostavnemu shranjevanju.

V pisarni, šoli, na poti, na letalu, na počitnicah, v avtu, na izletu… Svež smuti iz 100% naravnih BIO sestavin imate lahko pripravljen v trenutku! Naše slastne BIO suhe mešanice za pripravo smutijev stresete v bidon (suha mešanica se najbolje zmeša v našem bidonu z mešalno kroglico) ali kozarec, prilijete vodo ali rastlinski napitek, dobro premešate in svež, zdrav smuti izjemno slastnega in polnega okusa je pripravljen!

Vse naše BIO suhe mešanice so sestavljene iz liofiliziranih in nežno sušenih (do max. 40°C) sadnih in zelenjavnih prahov, zato da se ohranijo vsi naravno prisotni vitamini, mineralne snovi in druga hranila.
Skrivnost polnosti in izrazitosti okusov naših mešanic leži v liofilizaciji, saj se postopek izvede takoj po žetvi naravno dozorelih plodov in tako se ohranja poln okus sadežev in plodov.

S smutijem telo dobi vitamine in mineralne snovi in s tem podpira dobro počutje na naraven način.

Naši izdelki “več kot smuti” (beyond smoothie) in “tvoja energijska ploščica” (your energy bar) so narejeni po komplementarnih recepturah, kjer smo uporabili nekaj več. Za privzemanje vseh vitaminov, mineralnih snovi in koristnih sestavin potrebuje naše telo dodatne snovi, kot so beljakovine in maščobne kisline, ki lahko pripomorejo k  absorbciji.
Ti izdelki so namenjeni vsem, ki potrebujejo med delom, aktivnim dnevom, vadbo ali po zaključenim dnevnim obveznostim zdrav in dober napitek/prigrizek in bi radi pri tem dobili največ, kar njihovo telo v danem trenutku potrebuje in to brez obtežitve ali utrujenosti po zaužitju.

BIO suhe mešanice za “tvoj smuti” (your smoothie), “tvoj prigrizek” (your snack) in “tvoj sladoled” (your Ice Cream) pa so namenjeni vsem generacijam in za vsako priložnost.

Naše izdelke PURE4U lahko zaužijete tako, kot smo jih pripravili, ali pa si jih prikrojite po svojem okusu.

Poslovna darila prilagodimo vašim željam in cenovnemu okviru.

Pišite nam, da se dogovorimo za predstavitev: info@pure4u.net

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.

ZAPRI
Add to cart