Smutiji so krasni, to vemo vsi. So zdravi, vsebujejo veliko sadja, nekaj zelenjave, veliko vitaminov, mineralnih snovi, vlaknin. Ko jih zaužijemo se počutimo dobro in vitalni, polni energije in manj obteženi, kot če bi pojedli malico. Vendar je to dovolj?

Smutiji so krasni, to vemo vsi. So zdravi, vsebujejo veliko sadja, nekaj zelenjave, veliko vitaminov, mineralnih snovi, vlaknin. Ko jih zaužijemo se počutimo dobro in vitalni, polni energije in manj obteženi, kot če bi pojedli malico. Vendar je to dovolj? Ali se vse dobre snovi, ki so v smutijih, v našem telesu tudi porabijo?

Zato smo v svojih recepturah uporabili nekaj več, zato “več kot smuti”. Za privzemanje vseh vitaminov, mineralnih snovi in koristnih sestavin potrebuje naše telo dodatne snovi, kot so beljakovine in maščobne kisline, ki lahko pripomorejo k  absorbciji.
V naših BIO mešanicah “več kot smuti” je vse, kar lahko pripomore vašemu telesu k prevzemu prisotnih vitaminov in  mineralnih snovi.

Kot primer vzemimo korenje. Korenje je polno dobrih vitaminov, predvsem vitamina A, ki je dober za vid, lahko pripomore k regeneraciji kože, vgradnji kalcija v kosti in lahko pripomore k ohranjanju zdravja zob. Ali je dovolj, da korenje le dodamo v naš doma pripravljeni smuti? Žal ne! Vitamin A je maščobotopen. To pomeni, da telo za absorbcijo vitamina A potrebuje v vašem smutiju še dodatek maščobe. V smuti bi morali dodati kakšno žličko olja in s tem bi lahko pripomogli k prevzemu vitamina A.
Ravno zaradi tega smo v Pure4u svoje recapture razvili tako, da vam ni potrebno razmišljati, kaj morate še dodati.

Naše mešanice “več kot smuti” preprosto zmešajte, takoj popijte in uživajte!

Ali ste vedeli, da smutiji veliko svojih dobrih lastnosti, vitaminov in mineralnih snovi zgubijo že v prvih 30 min po zmešanju? Zaradi tega si lahko našo suho BIO mešanico “več kot smuti” zmešate kjerkoli in kadarkoli. S takojšnjim zaužitjem boste lahko pripomogli k preprečitvi izgube dragocenih vitaminov in mineralnih snovi.

Druga težava navadnih smutijev je tudi količina sadja. V navadnem smutiju zaužijemo več sadja, kakor bi ga zaužili v enem sadnem obroku, velikokrat celo več, kot bi ga zaužili v enem celem dnevu. To pomeni, da imamo v navadnih smutijih tudi veliko sadnega sladkorja, ki ga drugače v takšnih količinah ne bi zaužili. Ali bi pojedli eno jabolko, eno banana, dva korenja, nekaj jagod, nekaj malin, eno hruško in dva lista kodrolistnega ohrovta na enkrat? Težava, ki nastane pri takšni količini sadnega sladkorja je ta, da lahko pripomore k nekem presežku. Po zaužitju navadnega smutija se sicer počitimo dobro in smo polni energije, vendar žal ta občutek hitro mine, ko nivo sladkorja v krvi pade pod nivo pred zaužitjem. Padec ravni sladkorja v krvi lahko pripomore k temu, da se počutimo bolj izčrpani in utrujeni.
Zaradi tega je tako pomembno, da v takih napitkih lahko pripomoremo k ohranjanju dobrega razmerja med sladkorji oziroma ogljikovimi hidrati, beljakovinami in maščobnimi kislinami.
V Pure4u smo za to poskrbeli v naših BIO mešanicah “več kot smuti”.

Če povzamemo, imate v Pure4u “več kot smuti” suhe mešanice, ki jih zmešate z vodo ali rastlinskim napitkom kadarkoli in kjerkoli, smuti takoj popijete in tako lahko pripomorete k temu, da se dragoceni vitamini in hranilne snovi ne zgubijo.

Naše BIO mešanice so komplementarne. To pomeni, da vam ni potrebno razmišljati ali bo vaše telo vse te dobre snovi privzelo. BIO mešanice lahko pripomorejo k temu, da ne pride do nezaželenega presežka sladkorjev in s tem do utrujenosti po zaužitju.
V Pure4u smo naše mešanice “več kot smuti” prilagodili različnim namenom. Tisti, ki dela v pisarni ne potrebuje isto kot športnik po vadbi  kajne? Zato so vse naše BIO mešanice pripravljene tako, da lahko pripomorejo k ustrezanju potreb, ki jih ima vaše telo ob določeni dejavnosti.

 

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.