Energijska ploščica je priročen, zdrav in hiter prigrizek, kadar nimate časa za pripravo malice in lahko pripomorejo k dodatni energiji med obroki.

Naše BIO suhe mešanice za tvojo energijsko ploščico vsebujejo le zdrave, naravne, BIO certificirane sestavine, so brez dodanih sladkorjev (vsebujejo naravno prisotne sladkorje), arom barvil in konzervansov. Vse mešanice lahko zmešate samo z vodo, če tako želite. Lahko pa si jih prikrojite čisto po svojem okusu.
Mešanici lahko poleg vode dodate med, agavin ali rižev sirup ali drugo naravno tekoče sladilo. Popestrite jih lahko tudi s sadnim pirejem ali zmečkano banano. V shrambi se sigurno skriva še kakšna dobra domača marmelada, ki jo tudi lahko dodate mešanici. Bodite kreativni in si ploščice prilagodite po svojem okusu!

Tvoja energijska ploščica je zdrav, komplementaren prigrizek po vašem okusu.
Vse naše BIO mešanice za tvojo energijsko ploščico so prikrojene določenim dejavnostim – lahko pripomorejo k regeneraciji po vadbi ali športu, lažjemu delu v pisarni, kjer potrebujete veliko koncentracije ali aktivnemu dnevu vitalne ženske, ki mora biti kos različnim izzivom.

Vse mešanice so komplementarno sestavljene, zato jih lahko pripravite zgolj z dodatkom vode. Vsebujejo hranilne snovi, vitamine in mineralne snovi, ki lahko pripomorejo k boljši dejavnosti, poleg tega pa dodatne snovi, ki vašemu telesu lahko pripomorejo k prevzemu le teh.

Zdrav in dober prigrizek po vašem okusu vsak dan in brez slabe vesti!

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.