Energijska ploščica je priročen, zdrav in hiter prigrizek, kadar nimate časa za pripravo malice in lahko pripomorejo k dodatni energiji med obroki.

Na tržišču obstaja veliko različnih energijskih ploščic, proteinske ploščice, sadne ploščice s čokolado ali brez, veganske, presne ploščice… Se sprašujete, zakaj bi se torej odločili za nakup naše BIO suhe mešanice za energijske ploščice, ki jih morate doma še sami speči?  Zato, ker so v mešanicah samo BIO sestavine in jim lahko dodate še sestavine po vaši želji!
Glavna težava kupljenih energijskih ploščic je v tem, da vsebujejo veliko sladkorja ali sladil, konzervansov in dodatkov za sprijemanje. Tako kljub osnovnim zdravim sestavinam zaužijete veliko snovi, ki jih drugače ne želite.

Naše BIO suhe mešanice za tvojo energijsko ploščico vsebujejo le zdrave, naravne, BIO certificirane sestavine, so brez dodanih sladkorjev (vsebujejo naravno prisotne sladkorje), arom barvil in konzervansov. Vse mešanice lahko zmešate samo z vodo, če tako želite. Lahko pa si jih prikrojite čisto po svojem okusu.
Mešanici lahko poleg vode dodate med, agavin ali rižev sirup ali drugo naravno tekoče sladilo. Popestrite jih lahko tudi s sadnim pirejem ali zmečkano banano. V shrambi se sigurno skriva še kakšna dobra domača marmelada, ki jo tudi lahko dodate mešanici. Bodite kreativni in si ploščice prilagodite po svojem okusu!

Tvoja energijska ploščica izdelki

Tvoja energijska ploščica je zdrav, komplementaren prigrizek po vašem okusu.
Vse naše BIO mešanice za tvojo energijsko ploščico so prikrojene določenim dejavnostim – lahko pripomorejo k regeneraciji po vadbi ali športu, lažjemu delu v pisarni, kjer potrebujete veliko koncentracije ali aktivnemu dnevu vitalne ženske, ki mora biti kos različnim izzivom.

Vse mešanice so komplementarno sestavljene, zato jih lahko pripravite zgolj z dodatkom vode. Vsebujejo hranilne snovi, vitamine in mineralne snovi, ki lahko pripomorejo k boljši dejavnosti, poleg tega pa dodatne snovi, ki vašemu telesu lahko pripomorejo k prevzemu le teh.

Vsebina vrečke BIO suhe mešanice zadostuje za pripravo približno 8 ploščic. Za še lažjo pripravo/peko ploščic ponujamo v naši spletni trgovini silikonski pekač, v katerega preprosto namažete pripravljeno zmes in ploščice spečete v pečici. Pečene in ohlajene energijske ploščice lahko zavijete v peki papir in/ali v dobro zaprti posodi hranite v hladilniku do 5 dni.

Zdrav in dober prigrizek po vašem okusu vsak dan in brez slabe vesti!

IZDELKI

ZAPRI
Add to cart