ŠPORTNIK – REGENERACIJA

Ali tudi vas v beljakovinskih napitkih in ploščicah motijo umetne arome, konzervansi, dodana sladila in sladkorji? Potrebujete okusen in zdrav veganski napitek ali ploščico, ki lahko pripomore, da telo dobi vse snovi ki jih potrebuje pred in po športni aktivnosti? Potem imamo optimalno rešitev za vas!
Naši izdelki lahko pripomorejo k oskrbovanju aktivnega telesa s hranili (beljakovinami) in so narejeni za vse, ki želite ohraniti veganski način prehranjevanja.

Za vas smo pripravili BIO suho mešanico za pripravo tvoje energijske ploščice.

Za še lažjo pripravo ploščic imamo za vas silikonski pekač.

VITALNA ŽENSKA

Ali v vašem vsakdanu žonglirate s petimi zadevami hkrati? Morate biti na treh koncih hkrati in vam primankuje časa, da bi si pripravile zdravo malico? Vam stres kvari apetit ali posegate po nezdravih prigrizkih?
Z našima BIO suhima mešanicama “vitalna ženska” boste lažje kos vsakodnevnim izzivom, saj si boste lahko privoščile hiter in zdrav napitek ali prigrizek, ki je posebno prikrojen za potrebe vašega telesa v situacijah stresa. Uživanje napitka ali energijske ploščice lahko pripomore k pridobitvi dodatne energije in elana, ter ohranitvi mirnih živcev in dobrega počutja.
Ohranite svoje zdravje in bodite vitalne kljub vsem izzivom in stresom, ki jih vsak dan premagujete.

Za vas smo pripravili BIO suho mešanico za pripravo tvoje energijske ploščice.

Za še lažjo pripravo ploščic imamo za vas silikonski pekač.

IZDELKI

ZAPRI
Add to cart