Kdo ne mara slastnega smutija, ki ti poboža dušo? Naša linija TVOJ SMUTI je namenjena vsem generacijam. S smutijem naše telo iz sadja dobi vitamine in mineralne snovi in s tem podpira dobro počutje na naraven način.
Tvoj smuti si lahko iz našimi BIO suhimi mešanicami pripravite kadarkoli in kjer koli. Potrebujete le bidon ali kozarec in vodo. Lahko si ga pripravite tudi z rastlinskim napitkom.

Vse BIO suhe mešanice so 100% veganske, brez umetnih barvil, brez aditivov, brez ojačevalcev okusa ali arom, brez konzervansov, brez dodanih sladkorjev, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje in narejene iz najbolj vrhunskih in kvalitetnih 100% naravnih BIO surovin izbranih evropskih dobaviteljev. Mešanice so narejene po lastnih recepturah in z ljubeznijo.

Vse naše suhe BIO mešanice so sestavljene iz liofiliziranih in nežno sušenih (do max. 40°C) sadnih prahov, zato da se ohranijo vsi naravno prisotni vitamini, mineralne snovi in druga hranila.
Skrivnost polnosti in izrazitosti okusov naših mešanic leži v liofilizaciji, saj se postopek izvede takoj po žetvi naravno dozorelih plodov in tako se ohranja poln okus sadežev in plodov.

Za absorbcijo vitaminov in mineralnih snovi je poskrbljeno, saj vse naše BIO suhe mešanice vsebujejo beljakovine in ovsene otrobe.

Za hormonsko ravnovesje in spodbujanju telesa k boljšemu prevzemu vitaminov in mineralnih snovi smo dodali ajurvedski prah.

Ali ste vedeli, da smutiji veliko svojih dobrih lastnosti, vitaminov in mineralnih snovi zgubijo že v prvih 30 min po zmešanju? Zaradi tega si lahko našo suho BIO mešanico “več kot smuti” zmešate kjerkoli in kadarkoli. S takojšnjim zaužitjem boste lahko pripomogli k preprečitvi izgube dragocenih vitaminov in mineralnih snovi.

V pisarni, šoli, na poti, na letalu, na počitnicah, v avtu, na izletu… Svež smuti iz 100% naravnih BIO sestavin imate lahko pripravljen v trenutku! Suho mešanico stresete v bidon ali kozarec, prilijete tekočino, dobro premešate in svež smuti izjemno slastnega okusa je pripravljen!  Spijete in uživate!

Tvoj smuti izdelki

IZDELKI

ZAPRI
Add to cart