Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov vas bo popeljala v čas otroštva. Nepozaben okus čokolade in banane vas bo sprostil in vzradostil.
Iz naše BIO suhe mešanice liofiliziranih in nežno sušenih prahov si lahko svež smuti pripravite kjerkoli in kadarkoli, zato je naša BIO suha mešanica tako posebna in izjemna. 

Surov kakav vsebuje veliko dobrih nenasičenih maščobnih kislin, deluje kot močan antioksidant in s tem lahko pripomore k zaščiti celic, krepitvi srca, prekrvavitvi tkiv in povečanju endorfinov in hormona sreče seratonina. Vsebuje tudi veliko mineralnih snovi, predvsem magnezij, kalcij in železo. S tem lahko pripomore k dobri presnovi, možganski aktivnosti, ter regeneraciji mišic in živcev.

Datlji v prahu so za regeneracijo zelo pomembni, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona menatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

 

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji ter s kalijem, magnezijem in vitaminom B6 lahko pripomore h krepitvi mišic, živcev in srca.

Grahove beljakovine
v mešanici vsebujejo veliko aminokislin, ki lahko pripomorejo k skrbi za krepitev mišic, lepo kožo in lase.

Mešanica vsebuje tudi ajurvedski prah shatawari, ki lahko pripomore k hormonskemu ravnovesju, delovanju proti stresu, urediti prebavo, poskrbeti za sproščujoč spanec. Shatawari lahko pripomore k več strukture, reda in ravnovesja v življenju.

ZAPRI
Add to cart