Za dobro jutro, za malico v službi, v šoli, doma, na izletu, na službeni poti, v avtu, ne letalu, na dopustu, kjer vam sveže sadje hitro zgnije,… In tudi blenderja nimate vedno pri roki! Svež smuti izjemnega okusa iz 100% naravnih sestavin, vegansko, brez dodanega sladkorja, brez konzervansov, arom ali ojačevalcev okusa. Popolnoma naravno z BIO certifikatom. Izjemni in neponovljivi okusi in naraven vnos vitaminov in mineralnih snovi.

Ogled priprave naših BIO smutijev

SMUTI JAGODIČEVJE

Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov vas bo popeljala na sončno gozdno jaso polno slastnih goznih sadežev. Smuti je naravna podpora vašemu telesu z vitamini in minerali. Iz naše BIO suhe mešanice liofiliziranih in nežno sušenih prahov si lahko svež smuti pripravite kjerkoli in kadarkoli, zato je naša BIO suha mešanica tako posebna in izjemna. Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj smuti.

SMUTI ČOKO BANANA

Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov vas bo popeljala v čas otroštva. Nepozaben okus čokolade in banane vas bo sprostil in vzradostil.

Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj smuti.

SMUTI TROPIK

Svežina tropskega sadja! Eksplozija tropskega okusa! Za vse ljubitelje manga, ananasa, marakuje in pomaranče smo pripravili tropski raj. Svež tropski okus vas bo takoj popeljal v čudovite tropske kraje kjer ne manjka sonca, morja in modrega neba. Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj smuti.

SMUTI SO(N)ČNA JAGODA

Kdo ne mara jagod in banan? Če pa so skupaj zmešane v žametnem smutiju izjemnega okusa, pa še toliko bolje! Enkratna kombinacija slastnega okusa sladke banane in svežine jagod, ki vedno začara. Okus bodo vzljubili vsi, brez izjeme. Za popolno harmonijo okusov pa smo dodali še črni ribez.

Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj smuti.

IZDELKI

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.