BIO zdravi domači sladoledi, narejeni iz 100% naravnih sestavin in brez dodanih sladkorjev so neverjetno slastnega in polnega okusa. Cedile se vam bodo sline!
Zakaj Tvoj sladoled? Ker je mešanica v suhem stanju, lahko sladoled pripravite ko želite. Če imate radi popolnoma naraven okus, ga pripravite z vodo. Za bolj kremast okus namesto vode dodajte mleko ali smetano. Tisti, ki prisegate na vegansko prehrano, pa dodajte rastlinsko smetano ali mleko.
Vse naše suhe BIO mešanice za tvoj sladoled so sestavljene iz liofiliziranih in nežno sušenih (do max. 40°C) sadnih prahov, zato da se ohranijo vsi naravno prisotni vitamini, mineralne snovi in druga hranila.
Skrivnost polnosti in izrazitosti okusov naših mešanic leži v liofilizaciji, saj se postopek izvede takoj po žetvi naravno dozorelih plodov in tako se ohranja poln okus sadežev in plodov z njimi pa tudi vsi pristoni vitamini in mineralne snovi.

BIO domači sladoled, ki je ne samo slastnega okusa, temveč vsebuje tudi naravne vitamine in mineralne snovi.

Vse BIO suhe mešanice za tvoj sladoled so 100% veganske, brez umetnih barvil, brez aditivov, brez ojačevalcev okusa ali arom, brez konzervansov, brez dodanih sladkorjev, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje in narejene iz najbolj vrhunskih in kvalitetnih 100% naravnih BIO surovin izbranih evropskih dobaviteljev. Mešanice so narejene po lastnih recepturah in z ljubeznijo.

Tvoj sladoled izdelki

IZDELKI​

ZAPRI
Add to cart