Slasten domači BIO sladoled z okusom tropskega sadja. Eksplozija okusov! Svežina pomaranče in ananasa, nežna sladkoba manga, troski okus marakuje in žametne banane. Sladoled tropske sanje vas bo popeljal v deželo sonca, morja in poletnega vetriča.
Struktura je žametna, mehka, okus božanski.
BIO mešanica je narejena izključno iz 100%  naravnih sestavin izbranih dobaviteljev, vse z BIO certifikatom, 100% veganko, brez dodanih sladkorjev, brez arom in konzervansov in brez ojačevalcev okusa.
Naše BIO suhe mešanice za TVOJ SLADOLED so narejene iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov (sušeno do največ 40 C), ki poleg izjemnih in čistih okusov vsebujejo tudi vse naravno prisotne vitamine in mineralne snovi.

Pomaranče vas spravijo v dobro voljo, saj so citrusi tudi vir vitaminov B. Ti pomagajo možganom proizvajati hormon sreče serotonin. Seratonin zagotavlja, da smo mirni in zadovoljni, hkrati pa blaži občutke, kot sta strah in žalost.
Pomaranče krepijo kosti in zobe z dostojno vsebnostjo magnezija. Mineral je poleg kalcija ključnega pomena za gostoto in stabilnost kosti in zob. Pomaranče so dober vir kalija in s tem lahko zniža visok krvni tlak.

Mango vsebuje veliko beta karotina, ki lahko pripomore pri obnovi in zaščite celic ob stresu. Beta karotin je zelo pomemben za zdravje oči in dober vid, kar je ključno, če presedimo veliko časa pred računalnikom. Poleg tega vsebujejo tudi vitamine C, E, B1 in folno kislino, ki lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema.

V ananasu se zaradi postopka liofilizacije encim bromelain lahko ohrani. Bromelain lahko pripomore k prebavi beljakovin v želodcu in črevesju, lajšanju zatečene sluznice v nosni votlini in sinusih ter lahko pripomore k čiščenju sluzi iz bronhijev in pljuč. S tem lahko pripomore v boju s prehladom in kašljem. Ananas vsebuje tudi jod, s katerim lahko pripomore h krepitvi delovanja ščitnice ter v jetrih lahko pripomore k aktiviciji encima za čiščenje krvi. Lahko pripomore k podpori delovanja presnove in čiščenja presnovnih metabolitov. Vsebuje veliko vitamina C in kalij, ki lahko pripomore h krepitvi srca in drugih mišic. Ananas lahko pripomore k pridobitvi energije, lahko pa pripomore tudi k dvigu razpoloženja s pozitivnim vplivom na naš hormon sreče seratonin.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji. Vsebuje kalij, magnezij in vitamin B6, ki lahko pripomorejo k hranilni oskrbi mišic, živcev in srca.

Marakuja vsebuje veliko vitamina A in s tem lahko pripomore k ohranitvi dobrega zdravja naše kože in vseh sluznic v telesu. Poleg tega lahko provitamin A tudi blagodejno vpliva na krepitev vida. Sadež je dober vir kalija in s tem lahko pripomore k dobrem ravnovesju tekočin v telesu in odvajanju odvečne vode. 

Datlji v prahu so za regeneracijo zelo pomembni, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona menatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

ZAPRI
Add to cart