Slasten domači BIO sladoled z okusom banane in kakava. Izvrstno! Za tisti pridih svežine, pa smo dodali malo maline. Za kremasto strukturo uporabite smetano ali mleko, vegani pa rastlinsko smetano ali mleko. Sladoled čokoladni raj vas popelje v morje čokoladnega okusa, banana pa doda nežno sladkobo.
Struktura je žametna, mehka. BIO mešanica je narejena izključno iz 100% naravnih sestavin izbranih dobaviteljev, vse z BIO certifikatom, 100% veganko, brez dodanih sladkorjev, brez arom in konzervansov in brez ojačevalcev okusa.
Naše BIO suhe mešanice za TVOJ SLADOLED so narejene iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov (sušeno do največ 40 C), ki poleg izjemnih in čistih okusov vsebujejo tudi vse naravno prisotne vitamine in mineralne snovi.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji ter s kalijem, magnezijem in vitaminom B6 lahko pripomore h krepitvi mišic, živcev in srca.

Surov kakav vsebuje veliko dobrih nenasičenih maščobnih kislin, deluje kot močan antioksidant in s tem lahko pripomore k zaščiti celic, krepitvi srca, prekrvavitvi tkiv in povečanju endorfinov in hormona sreče seratonina. Vsebuje tudi veliko mineralnih snovi, predvsem magnezij, kalcij in železo. S tem lahko pripomore k dobri presnovi, možganski aktivnosti, ter regeneraciji mišic in živcev.

Malina vsebuje veliko dobrih prehranskih vlaknin za zdravo črevo. Poleg tega pa lahko pripomore k oskrbovanju našega telesa z mineralnimi snovmi, kot so kalij, kalcij, magnezij, mangan in železo ter vitamina B in C.

Datlji v prahu so za regeneracijo zelo pomembni, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona menatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

ZAPRI
Add to cart