Priprava popolnoma naravnega, BIO sladolega iz 100% naravnih veganskih sestavin, brez dodanega sladkorja, brez arom, aditivov, brez konzervansov in brez dodanega sladkorja ni bila še nikoli tako enostavna!
Naše BIO suhe mešanice za TVOJ SLADOLED so narejene iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov (sušeno do največ 40 C), ki poleg izjemnih in čistih okusov vsebujejo tudi vse naravno prisotne vitamine in mineralne snovi.
Sladoled si lahko pripravite samo z vodo, za bolj kremast okus pa priporočamo uporabo mleka ali smetane. Če prisegate na veganski način življenja, lahko uporabite namesto vode rastlinsko mleko in rastlinsko smetano.
Sladoled si lahko pripravite kjerkoli, samo da imate zmrzovalnik! Samo čisto naravne sestavine in izjemni, slastni in naravni okusi.
BIO suha mešanica je za pripravo 500 ml sladoleda in zadostuje za 6 sladolednih lučk.

Ogled priprave naših BIO sladoledov

SLADOLED ČUDEŽNA BOROVNICA

Slasten domači BIO sladoled z okusom jagode in borovnice. Slasten okus jagode in borovnice vas bo prepričal! Izredno lepa in nežna struktura sladoleda je ne samo izredno slastnega okusa, temveč tudi polna naravnih vitaminov in mineralnih snovi. Kot bi se kopali v morju jagod in borovnic! Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj sladoled.

SLADOLED TROPSKE SANJE

Slasten domači BIO sladoled z okusom tropskega sadja. Eksplozija okusov! Svežina pomaranče in ananasa, nežna sladkoba manga, troski okus marakuje in žametne banane. Sladoled tropske sanje vas bo popeljal v deželo sonca, morja in poletnega vetriča. Struktura je žametna, mehka, okus božanski. Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj sladoled.

SLADOLED ČOKOLADNI RAJ

Slasten domači BIO sladoled z okusom banane in kakava. Izvrstno! Za tisti pridih svežine, pa smo dodali malo maline. Za kremasto strukturo uporabite smetano ali mleko, vegani pa rastlinsko smetano ali mleko. Sladoled čokoladni raj vas popelje v morje čokoladnega okusa, banana pa doda nežno sladkobo. Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj sladoled.

SLADOLED JAGODNA ČAROVNIJA

Slasten domači BIO sladoled z okusom jagode in banane. Enkratna kombinacija slastnega okusa sladke banane in svežine jagod, ki vedno začara. Okus bodo vzljubili vsi, brez izjeme. Za popolno harmonijo okusov smo dodali še črni ribez. Za kremasto strukturo uporabite smetano ali mleko, vegani pa rastlinsko smetano ali mleko.

Za vas smo pripravili suho mešanico iz BIO liofiliziranih in nežno sušenih prahov za tvoj sladoled.

IZDELKI

ZAPRI
Add to cart