Naše BIO suhe mešanice za pripravo prigrizkov so narejene za vse generacije. Njihova priprava je zelo enostavna, saj suho mešanico le znešate z vodo, pustite stati v hladilniku 30 min in nato iz mase oblikujete kroglice za cake popse ali pralineje. Kroglice nato povaljate v priloženih posipih in do serviranja hranite na hladnem.

Vse BIO suhe mešanice so 100% veganske, brez umetnih barvil, brez aditivov, brez ojačevalcev okusa ali arom, brez konzervansov, brez dodanih sladkorjev, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje in narejene iz najbolj vrhunskih in kvalitetnih 100% naravnih BIO surovin izbranih evropskih dobaviteljev. Mešanice so narejene po lastnih recepturah in z ljubeznijo.

To je zdrav prigrizek, ki ga lahko ponuditev na otroških zabavah, večernih zabavah, kot posladek po kosilu, za malice v službi, šoli… Naše prigrizke si lahko pripravite tudi na dopustu!

Okusi posameznih mešanic vas ne bodo pustili ravnodušne. Za neponovljiv slasten okus poskrbi ekološko pridela surov kakav, lešniki in prahi liofiliziranega sadja. Eksplozije okusov! 

Tvoj prigrizek izdelki

IZDELKI

ZAPRI
Add to cart