Naše BIO suhe mešanice za pripravo prigrizkov so narejene za vse generacije. Njihova priprava je zelo enostavna, saj suho mešanico le znešate z vodo, pustite stati v hladilniku 30 min in nato iz mase oblikujete kroglice za cake popse ali pralineje. Kroglice nato povaljate v priloženih posipih in do serviranja hranite na hladnem.

Vse BIO suhe mešanice so 100% veganske, brez umetnih barvil, brez aditivov, brez ojačevalcev okusa ali arom, brez konzervansov, brez dodanih sladkorjev, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje in narejene iz najbolj vrhunskih in kvalitetnih 100% naravnih BIO surovin izbranih evropskih dobaviteljev. Mešanice so narejene po lastnih recepturah in z ljubeznijo.

To je zdrav prigrizek, ki ga lahko ponuditev na otroških zabavah, večernih zabavah, kot posladek po kosilu, za malice v službi, šoli… Naše prigrizke si lahko pripravite tudi na dopustu!

Okusi posameznih mešanic vas ne bodo pustili ravnodušne. Za neponovljiv slasten okus poskrbi ekološko pridela surov kakav, lešniki in prahi liofiliziranega sadja. Eksplozije okusov! 

Tvoj prigrizek izdelki

IZDELKI

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.

ZAPRI
Add to cart