Enkartna kombinacija okusa lešnikov, kisline malin in svežine jagod naredi to mešanico res izjemno. Lepo, mehko strukuto dajo poleg lešnikov tudi ovseni kosmiši in chia semena, ki lepo vežejo maso, da ne razpade.

Iz mase lahko kroglice oblikujete skupaj z otroci
, saj je priprava res enostavna. Lahko pripravite cake popse (palčke so priložene) ali pa oblikujete pralineje.
Poleg BIO suhe mešanice za prigrizek so tudi različni posipi, v katere kroglice pred serviranjem povaljate. Pustite se očarati! Okusa slastnega prigrizka se ne boste naveličali!

Vse naše BIO mešanice so iz 100% naravnih sestavin, veganske, brez dodanega sladkorja, brez konzervansov, arom ali ojačevalcev okusa. Popolnoma naravno z BIO certifikatom. Izjemni in neponovljivi okusi.

Ovseni kosmiči vsebujejo veliko prehranskih vlaknin, ki lahko pripomorejo k uravnavanju prebave, kar je zelo pomembno predvsem takrat, ko veliko časa sedimo. Vitamina B1 in B6 lahko pripomoreta k mirnim in jeklenim živcem. Vsebujejo tudi veliko magnezija, fostorja, železa in cinka. Te mineralne snovi lahko pripomorejo k delovanju naših organskih procesov. Posebnost ovsenih kosmičev je prisotnost beta glukanov, ki lahko pripomorejo k pospeševanju rasti dobrih črevesnih bakterij in s tem lahko pripomorejo h krepitvi našega imunskega sistema.

Malina vsebuje veliko dobrih prehranskih vlaknin za zdravo črevo. Poleg tega pa lahko pripomore k oskrbovanju našega telesa z mineralnimi snovmi, kot so kalij, kalcij, magnezij, mangan in železo ter vitamina B in C.

Jagoda vsebuje veliko vitamina C in ima nizek glikemični indeks, ki lahko pripomore k preprečitvi hitrega dviga ravni sladkorja v krvi. Vsebuje tudi veliko vlaknin, kar lahko pripomore črevesju pri prebavi.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji. Vsebuje kalij, magnezij in vitamin B6, ki lahko pripomorejo k hranilni oskrbi mišic, živcev in srca.

Datlji v prahu so za regeneracijo zelo pomembni, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona menatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

Praženi mleti lešniki so prava hrana za možgane saj vsebujejo veliko lecitina, magnezija, niacina in vitamina E, ki skupaj lahko pripomorejo k boljšemu delovanju možganov, dobremu spominu in vzdrževanju koncentracije. Te snovi tudi lahko pozitivno vplivajo na cirkulacijo krvi v telesu, uravnavanju krvnega tlaka in izboljšanega transporta kisika v tkiva.

Chia semena so v svoji sestavi zelo kompleksna in spadajo med super živila. Vsebujejo veliko beljakovin, ogljikovih hidratov in nenasičenih maščobnih kislin, kot so omega 3 in omega 6 maščobne kisline. Poleg B vitaminov vsebujejo veliko vitamina E in A, folno kislino in biotin, ki lahko pripomore do lepe, gladke kože, zdravih nohtov in sijočih las. Tudi mineralnih snovi ne manjka. Chia semena vsebujejo veliko kalcija, nekaj fosforja, kalija, cinka, bakra, železa in magnezija. Najbolj pomemben pa je selen, ki lahko pripomore k delovanju kot močan antioksidant in vezavi prostih radikalov ter ščitenju celic pred stresom.

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.