Vsi skozi dan žongliramo z več zadevami hkrati in za to potrebujemo dobre živce ter telo, ki nam dobro služi.
Ponudite telesu naravno podporo, ki lahko pripomore k večji količini energije, elana, vzdržljivosti in dobrim živcem, da boste lahko kos vsem izzivom skozi dan.

Z našo BIO suho mešanico Vitalnost, lahko telesu ponudite naravno podporo, ki lahko pripomore k večji količini energije, elana, vzdržljivosti in dobrim živcem, da boste lahko kos vsem izzivom skozi dan. Vsi skozi dan žongliramo z več zadevami hkrati in za to potrebujemo dobre živce ter telo, ki nam dobro služi.

Glavne sestavine mešanice so borovnica, jagoda, malina in rdeča pesa. Vse te sestavine telesu lahko pripomorejo k veliko razpoložljive energije, pri tem pa ga ne ovirajo ali otežujejo.

Borovnica vsebuje veliko beta karotena, ki lahko pripomore k antioksidantemu delovanju za zaščito celic ob stresu, lahko pripomore k protivnetnemu delovanju in ohranjanju dobrega vida. Poleg tega vsebuje tanine, ki lahko pripomorejo k varovanju ožilja in krepitvi srca.

Jagoda vsebuje veliko vitamina C in ima nizek glikemični indeks, ki lahko pripomore k preprečitvi hitrega dviga ravni sladkorja v krvi. Vsebuje tudi veliko vlaknin, kar lahko pripomore črevesju pri prebavi.

Tudi malina vsebuje veliko dobrih prehranskih vlaknin za zdravo črevo. Poleg tega pa lahko pripomore k oskrbovanju našega telesa z mineralnimi snovmi, kot so kalij, kalcij, magnezij, mangan in železo ter vitamina B in C.

Rdeča pesa vsebuje betain, ki lahko pripomore h krepitvi jetr in žolčnika in izločanju toksinov in presnovnih ostankov iz telesa. Betain lahko tudi pripomore k poviševanja seratonina, hormona sreče. Tako boste bolj lahkotno in bolj srečne prišle skozi dan.

Ostale snovi v mešanici lahko pripomorejo h komplementarnemu učinku celotne mešanice.

Lanene beljakovine lahko pripomorejo k podpori črevesne flore, vsebujejo veliko omega 3 maščobnih kislin in lahko pripomorejo k znižanju holesterola in krvnega tlaka.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji. Vsebuje kalij, magnezij in vitamin B6, ki lahko pripomorejo k hranilni oskrbi mišic, živcev in srca.

Mešanica vsebuje tudi ajurvedski prah shatawari, ki v prevodu pomeni ta, ki ima sto moških. Lahko pripomore k hormonskemu ravnovesju, delovanju proti stresu, urediti prebavo, poskrbeti za sproščujoč spanec. Shatawari lahko pripomore k več strukture, reda in ravnovesja v življenju.

Ginseng lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, ojačanju presnove ter zmanjšanju stresa in utrujenosti.

 

 

 

ZAPRI
Add to cart