Naše dobro počutje temelji na harmoniji in ravnovesju v telesu. Glavni temelji dobrega počutja so zdravo črevesje, umirjeni živci in dober imunski sistem.

Naše dobro počutje temelji na harmoniji in ravnovesju v telesu. Z doseganjem le tega se ukvarja ajurvedska veda že več tisoč let. Kot glavne temelje dobrega počutja navaja zdravo črevesje, umirjene živce in dober imunski sistem.
Naša BIO suha mešanica za pripravo smutija Ravnovesje zato vsebuje sestavine, ki lahko pripomoreju h krepitvi imunskega in živčnega sistema.

Malina lahko pripomore k skrbi za zdravo črevo. Ima veliko vsebnost prehranskih vlaknin ter lahko pripomore k oskrbovanju telesa z vitamini B in C in mineralnimi snovmi kalij, kalcij, mangan, magnezij in železo.

Banana
lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji ter s kalijem, magnezijem in vitaminom B6 lahko pripomore h krepitvi mišic, živcev in srca.

Grahove beljakovine
v mešanici vsebujejo veliko aminokislin, ki lahko pripomorejo k skrbi za krepitev mišic, lepo kožo in lase.

Borovnica
vsebuje veliko beta karotina, ki lahko pripomore k delovanju kot antioksidant in zaščiti naše celice v telesu. Lahko pripomore k protivnetnemu delovanju in s taninom lahko pripomore k varovanju ožilja in krepitvi srca.

Korenje vsebuje veliko beta karotina, ki pomaga pri obnovi in zaščite celic ob stresu. Beta karotin je zelo pomemben za zdravje oči in dober vid. Poleg tega vsebujejo tudi vitamine C, E, B1 in folno kislino, ki pomaga krepiti imunski sistem in ima pozitiven učinek na možgane in ožilje.

Datlji lahko pripomorejo k umiritvi živcev, saj vsebujejo aminokislino triptofan, ki se v telesu spremeni v hormon melatonin, naš spalni hormon.

Ayurvedski prah Maca lahko pripomore k uravnavanju hormonskega sistema ter vgradnji kalcija v kosti.

S Pure4u Shake & Go smutijem Ravnovesje ponudite svojemu telesu naravno podporo, ki jo potrebuje za dobro počutje, saj deluje na vaše celotno telo.

 

 

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.