Za zdravo telo in močan imunski sistem potrebujemo predvsem zdravo črevo, dobro hormonsko podporo, vitamin C, cink in beta glukane.

Za zdravo telo in močan imunski sistem potrebujemo predvsem zdravo črevo, dobro hormonsko podporo, vitamin C, cink in beta glukane.

V ananasu se zaradi postopka liofilizacije encim bromelain lahko ohrani. Bromelain lahko pripomore k prebavi beljakovin v želodcu in črevesju, lajšanju zatečene sluznice v nosni votlini in sinusih ter lahko pripomore k čiščenju sluzi iz bronhijev in pljuč. S tem lahko pripomore v boju s prehladom in kašljem. Ananas vsebuje tudi jod, s katerim lahko pripomore h krepitvi delovanja ščitnice ter v jetrih lahko pripomore k aktiviciji encima za čiščenje krvi. Lahko pripomore k podpori delovanja presnove in čiščenja presnovnih metabolitov. Vsebuje veliko vitamina C in kalij, ki lahko pripomore h krepitvi srca in drugih mišic. Ananas lahko pripomore k pridobitvi energije, lahko pa pripomore tudi k dvigu razpoloženja s pozitivnim vplivom na naš hormon sreče seratonin.

Korenje in breskev vsebujeta veliko beta karotenov, ki lahko pripomorejo pri skrbi za zaščito celic med oksidativnimi procesi, ki so posledica stresa. Lahko pripomorejo tudi pri ohranjanju zdravja oči, kože, srca in črevesja.

Črni ribez vsebuje veliko vitamina C, ki lahko pripomore k vključitvi kalcija v kosti in uravnavanju krvnega tlaka. Lahko pripomore k protivnetnemu delovanju, pospešitvi prekrvavitve tkiv in zmanjšanju oksidativnih procesov v celicah, ki so posledica stresa.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji, vsebuje pa tudi mineralne snovi kalij, magnezij ter vitamin B6, ki lahko pripomorejo k zdravim mišicam, živcem in srcu.

Grahove beljakovine vsebujejo vseh 8 esencialnih aminokislin, ki lahko pomagajo našemu telesu kot gradniki. Ti so pomembni za regeneracijo tkiv in naravno tvorbo kolagena v telesu.

Za optimalen prevzem železa in njegovo delovanje potrebuje telo tudi vitamin C, zato naša mešanica vsebuje acerolo.
Acerola vsebuje ogromne količine vitamina C, ki lahko pripomore pri izgradnji vezivnega tkiva in prevzemu železa. Lahko pripomore pri delovanju kot močan antioksidant in s tem ščiti celice pred poškodbami stresa. Poleg vitamina C vsebuje acerola še provitamin A, B1, B2, B3 ali niacin, ki lahko pripomorejo k dobremu zdravju živcev. Acerola vsebuje tudi nekaj beljakovin in mineralne snovi, kot so železo, fosfor in kalcij.

Dodali smo tudi kar nekaj drugih prahov super živil in ajurvede.

Ingver lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, pospeševanju prebave, krepitvi želodca in jačanju prekrvavitve tkiv. Vsebuje veliko vitamina C in mineralne snovi magnezij, železo, kalij, kalij, natrij in fosfor.

Zelo pomembni sta tudi sestavini reishi gobe in astragalus, saj v kombinaciji lahko pripomoreta k aktivaciji imunskega sistema, krepitvi jetr, pomiritvi vnetij v telesu in krepitvi pljuč in živcev. Lahko pripomoreta tudi za dober spanec.

 

 

 

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.