Pred in med vadbo potrebujemo dobro dostopne vire energije, to so predvsem ogljikovi hidrati v obliki sladkorjev, ki hitro dajejo moč in vztrajnost za doseganje naših aktivnih podvigov in ciljev.

Pred in med vadbo potrebujemo dobro dostopne vire energije, to so predvsem ogljikovi hidrati v obliki sladkorjev, ki hitro dajejo moč in vztrajnost za doseganje naših aktivnih podvigov in ciljev. Poleg tega je pomembno, da telo oskrbimo z protivnetnimi in antioksidatnimi učinkovinami.

Za dober vir hitro dostopne energije vsebuje naša BIO mešanica kombinacijo pomaranče,  ananasa, manga in banane. Poleg sladkorja vsebujejo ti sadeži veliko aktivnih encimov, vitaminov in mineralnih snovi.

V ananasu se zaradi postopka liofilizacije encim bromelain lahko ohrani. Bromelain lahko pripomore k prebavi beljakovin v želodcu in črevesju, lajšanju zatečene sluznice v nosni votlini in sinusih ter lahko pripomore k čiščenju sluzi iz bronhijev in pljuč. S tem lahko pripomore v boju s prehladom in kašljem. Ananas vsebuje tudi jod, s katerim lahko pripomore h krepitvi delovanja ščitnice ter v jetrih lahko pripomore k aktiviciji encima za čiščenje krvi. Lahko pripomore k podpori delovanja presnove in čiščenja presnovnih metabolitov. Vsebuje veliko vitamina C in kalij, ki lahko pripomore h krepitvi srca in drugih mišic. Ananas lahko pripomore k pridobitvi energije, lahko pa pripomore tudi k dvigu razpoloženja s pozitivnim vplivom na naš hormon sreče seratonin.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji, vsebuje pa tudi mineralne snovi kalij, magnezij ter vitamin B6, ki lahko pripomorejo k zdravim mišicam, živcem in srcu.

Mango vsebuje veliko beta karotina, ki pomaga pri obnovi in zaščite celic ob stresu. Beta karotin je zelo pomemben za zdravje oči in dober vid, kar je ključno, če presedimo veliko časa pred računalnikom. Poleg tega vsebujejo tudi vitamine C, E, B1 in folno kislino, ki pomaga krepiti imunski sistem in ima pozitiven učinek na možgane in ožilje.

Za boljšo absorpcijo so dodane grahove beljakovine in trpotčeva semena.

Grahove beljakovine v mešanici vsebujejo vseh 8 esencialnih aminokislin, ki lahko pomagajo našemu telesu kot gradniki. Ti so pomembni za regeneracijo tkiv in naravno tvorbo kolagena v telesu, pripomorejo pa lahko tudi k skrbi za krepitev mišic, lepo kožo in lase.

Trpotčeva semena so zelo pomembna, ker vsebujejo veliko dobrih prehranskih vlaknin, ki lahko pripomorejo h krepitvi črevesne flore in zniževanju holesterola. Dobro ohranjena črevesna flora je zelo pomembna pri športu, saj lahko pripomore k delovanju proti izgubi elektrolitov in dehidraciji telesa.

Ajurvedska rastlina astragalus ter ingver pomagata pri boljšem koriščenju telesnih rezerv in tako omogočata vztrajnost med vadbo.

Ingver lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, pospeševanju prebave, krepitvi želodca in jačanju prekrvavitve tkiv. Vsebuje veliko vitamina C in mineralne snovi magnezij, železo, kalij, kalij, natrij in fosfor.

Zelo pomembni je tudi sestavina astragalus, saj lahko pripomore k aktivaciji imunskega sistema, krepitvi jetr, pomiritvi vnetij v telesu in krepitvi pljuč in živcev. Lahko pripomore tudi za dober spanec.

Prah iz grozdnih pešk deluje kot močan antioksidant, ki telesu pomaga odstraniti proste radikale kateri nastanejo pri vnetnih in oksidativnih procesih.

 

 

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.