Suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov vas bo popeljala v čas otroštva. Nepozaben okus čokolade in banane vas bo sprostil in vzradostil.

Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih sadnih prahov vas bo popeljala v čas otroštva. Nepozaben okus čokolade in banane vas bo sprostil in vzradostil.
Iz naše BIO suhe mešanice liofiliziranih in nežno sušenih prahov si lahko svež smuti pripravite kjerkoli in kadarkoli, zato je naša BIO suha mešanica tako posebna in izjemna.

Surov kakav vsebuje veliko dobrih nenasičenih maščobnih kislin, deluje kot močan antioksidant in s tem lahko pripomore k zaščiti celic, krepitvi srca, prekrvavitvi tkiv in povečanju endorfinov in hormona sreče seratonina. Vsebuje tudi veliko mineralnih snovi, predvsem magnezij, kalcij in železo. S tem lahko pripomore k dobri presnovi, možganski aktivnosti, ter regeneraciji mišic in živcev.

Datlji v prahu so za regeneracijo zelo pomembni, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona menatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji ter s kalijem, magnezijem in vitaminom B6 lahko pripomore h krepitvi mišic, živcev in srca.

Fermentiran polnozrnati oves v prahu

 

 

 

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.