Vedno BIO.
Nič dodanega, nič odvzetega, razen vode.
Popolnoma naraven, slasten ter enostavno in hitro pripravljen smuti.

🥤 Sveži, zdravi in slastni smutiji pripravljeni v hipu brez blenderja z našimi praktičnimi BIO suhimi mešanicami v obliki prahu.
🥤 Ne glede na to kje in kdaj – vedno sveže in točno takrat, ko ga potrebujete. Porcijska vrečka To Go (22 g) zadostuje za 1,5-2 dl svežega smutija.
Prihranite čas z nakupovanjem svežega in pokvarljivega sadja in zelenjave, iskanjem receptov in pripravo sestavin (luplenje, rezanje, pretlačenje).
🥤 Z našimi suhimi mešanicami nimate organskih odpadkov in pokvarljivih sadnih ostankov.
🥣 IZJEMNO ENOSTAVNA PRIPRAVA: vrečko Shake & Go Smutija stresite v 1,5 – 2 dl vode ali rastlinskega mleka, dobro premešajte, pustite stati nekaj minut in ponovno pretresite. Svež smuti je pripravljen!
🌱 BIO, VEGANSKO & BREZ DODANEGA SLADKORJA: Smutije izdelujemo v Sloveniji. Narejeni so iz 100% naravnih sestavin in vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje, brez dodanega sladkorja, aditivov in arom in brez konzervansov. Suhe mešanice so v obliki prahu in imajo dolg rok trajanja zahvaljujoč liofilizaciji.
🌱 KAKOVOST SUROVIN: Uporabljamo le liofilizirane in nežno sušene sadne in zelenjavne prahe, kjer se pri proizvodnji ohranijo vsi pomembni naravno prisotni vitamini in minerali.
🌱 Naši smutiji “specialisti” vsebujejo tudi ajurvedske prahe in superživila v prahu, ki še posebej podpirajo učinek naših smutijev. Vsebujejo tudi rastlinske beljakovine za optimalno absorpcijo vseh sestavin.
🥤 Pure4u Smutiji, popolnoma naravni, slastni ter enostavno in hitro pripravljni.
🌿 Sodelujemo izključno z izbranimi ekološko certificiranimi proizvajalci iz EU in tako lahko vedno zagotovimo najboljšo kakovost.

Smutiji so krasni, to vemo vsi. So zdravi, vsebujejo veliko sadja, nekaj zelenjave, veliko vitaminov, mineralnih snovi, vlaknin. Ko jih zaužijemo se počutimo dobro in vitalni, polni energije in manj obteženi, kot če bi pojedli malico.
Vendar je to dovolj? Ali se vse dobre snovi, ki so v smutijih, v našem telesu tudi porabijo?
Za privzemanje vseh vitaminov, mineralnih snovi in koristnih sestavin potrebuje naše telo dodatne snovi, kot so beljakovine in maščobne kisline, ki lahko pripomorejo k  absorbciji.
Naše BIO mešanice za smutije so narejene tako, da lahko pripomorejo telesu k prevzemu naravno prisotnih vitaminov in mineralnih snovi.
V navadnem smutiju zaužijemo več sadja, kakor bi ga zaužili v enem sadnem obroku, velikokrat celo več, kot bi ga zaužili v enem celem dnevu. V navadnem smutiju zaužijemo več sadja, kakor bi ga zaužili v enem sadnem obroku, velikokrat celo več, kot bi ga zaužili v enem celem dnevu. Zaradi zaužitja velike količine sadnega sladkorja se sicer počitimo dobro in smo polni energije, vendar žal ta občutek hitro mine, ko nivo sladkorja v krvi pade pod nivo pred zaužitjem. Padec ravni sladkorja v krvi lahko pripomore k temu, da se počutimo bolj izčrpani in utrujeni. 
V naših PURE4U BIO suhih mešanicah smo poskrbeli za ohranjanje dobrega razmerja med sladkorji oziroma ogljikovimi hidrati, beljakovinami in maščobnimi kislinami. 
S smutijem naše telo dobi naravne vitamine in mineralne snovi in s tem podpira dobro počutje na naraven način.

PORCIJSKO VREČKO ALI 2 JEDILNI ŽLICI MEŠANICE ZMEŠAJ

z 1,5 – 2 dcl

vode, mleka ali rastlinskega mleka

pusti stati 2 minuti, ponovno premešaj in uživaj

PRIPOROČAMO

Zmešaj z vodo in uživaj kadarkoli si zaželiš trenutek zase.

Vse naše suhe BIO mešanice so sestavljene iz liofiliziranih in nežno sušenih (do max. 40°C) sadnih prahov, zato da se ohranijo vsi naravno prisotni vitamini, mineralne snovi in druga hranila.

Ali ste vedeli, da smutiji veliko svojih dobrih lastnosti, vitaminov in mineralnih snovi zgubijo že v prvih 30 min po zmešanju?

Da kar največ zaužitih vitaminov in mineralov v smutiju ostane v telesu, smo dodali malo rastlinskih beljakovin, vir rastlinskih maščob in ščepec ajurvedskega prahu.

BIO CERTIFICIRANI
SADNI IN
ZELENJAVNI PRAHI

100% VEGAN

SAMO
NARAVNE
SESTAVINE

BREZ UMETNIH
AROM IN
DODATKOV

BREZ
DODANEGA
SLADKORJA

SUŠENO Z
ZAMRZOVANJEM IN
SKRBNO SUŠENI
PRAHI (NAJVEČ 38°)

URAVNOTEŽENA
MEŠANICA

ROČNO NAREJENO V SLOVENIJI

BIO CERTIFICIRANI
SADNI IN
ZELENJAVNI PRAHI

100% VEGAN

SAMO
NARAVNE
SESTAVINE

BREZ UMETNIH
AROM IN
DODATKOV

BREZ
DODANEGA
SLADKORJA

SUŠENO Z
ZAMRZOVANJEM IN
SKRBNO SUŠENI
PRAHI (NAJVEČ 38°)

KOMPLEMENTARNA
MEŠANICA

ROČNO NAREJENO V SLOVENIJI

IZDELKI

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.

ZAPRI
Add to cart