Naše dobro počutje temelji na harmoniji in ravnovesju v telesu. Z doseganjem le tega se ukvarja ajurvedska veda že več tisoč let. Kot glavne temelje dobrega počutja navaja zdravo črevesje, umirjene živce in dober imunski sistem.
Naša BIO suha mešanica za pripravo napitka »več kot smuti« Ravnovesje in harmonija zato vsebuje sestavine, ki lahko pripomoreju h krepitvi imunskega in živčnega sistema.

Malina lahko pripomore k skrbi za zdravo črevo. Ima veliko vsebnost prehranskih vlaknin ter lahko pripomore k oskrbovanju telesa z vitamini B in C in mineralnimi snovmi kalij, kalcij, mangan, magnezij in železo.

Banana
lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji ter s kalijem, magnezijem in vitaminom B6 lahko pripomore h krepitvi mišic, živcev in srca.

Grahove beljakovine
v mešanici vsebujejo veliko aminokislin, ki lahko pripomorejo k skrbi za krepitev mišic, lepo kožo in lase.

Borovnica
vsebuje veliko beta karotina, ki lahko pripomore k delovanju kot antioksidant in zaščiti naše celice v telesu. Lahko pripomore k protivnetnemu delovanju in s taninom lahko pripomore k varovanju ožilja in krepitvi srca.

Tudi buča v mešanici vsebuje veliko antioksidantov v obliki vitamina A, ki veže proste radikale v telesu, kalij in železo pa lahko pripomoreta k dobro odzivnim živcem in transportu kisika po telesu.

Datlji lahko pripomorejo k umiritvi živcev, saj vsebujejo aminokislino triptofan, ki se v telesu spremeni v hormon melatonin, naš spalni hormon.

Ovseni otrobi vsebujejo veliko vlaknin, ki lahko pripomorejo h krepitvi črevesne flore in z vsebnostjo cinka, železa, magnezija in vitamini B lahko pripomorejo k dobremu imunskemu sistemu.

Goji jagode s cinkom in vitamini B1, B2, B3 in B6 lahko pripomoreju k preprečevanju staranje kože in dobrim živcem.

Za ravnovesje in harmonijo v telesu poskrbijo še nekateri suhi prahi iz ajurvedske vede in drugih ved alternativne medicine. Haritaki v ajurvedski vedi lahko najbolj pripomore k uravnovešenju telesa in duha ter pomirjanju in krepitvi telesa.

Ashwagandha ob stresu lahko pripomore k znižanju ravni holesterola, krepitvi uma, izboljšanju spanca, sproščanju in pridobitvi več energije za vsakodnevne izzive.

Ginseng lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, pospeševanju presnove v telesu, zmanjšanju stresa in utrujenosti.

Moringa je zelo pomembna, saj vsebuje omega 3 in omega 6 maščobne kisline kot tudi vitamine C, E in K, ki našemu telesu lahko pripomorejo pri prevzemu vitamina D.

Maca lahko pripomore k uravnavanju hormonskega sistema ter vgradnji kalcija v kosti.

Cimet celotno mešanico zaokroži, saj lahko pripomore k podpiranju aktivnosti črevesja, uravnavanju krvnega sladkorja in lahko pripomore k delovanju kot antioksidant za zaščito celic v telesu.

Z napitkom Ravnovesje in harmonija ponudite svojemu telesu naravno podporo, ki jo potrebuje za dobro počutje, saj deluje na vaše celotno telo.

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.