Za zdravo telo in močan imunski sistem potrebujemo predvsem zdravo črevo, dobro hormonsko podporo, vitamin C, cink in beta glukane.

V ananasu se zaradi postopka liofilizacije encim bromelain lahko ohrani. Bromelain lahko pripomore k prebavi beljakovin v želodcu in črevesju, lajšanju zatečene sluznice v nosni votlini in sinusih ter lahko pripomore k čiščenju sluzi iz bronhijev in pljuč. S tem lahko pripomore v boju s prehladom in kašljem. Ananas vsebuje tudi jod, s katerim lahko pripomore h krepitvi delovanja ščitnice ter v jetrih lahko pripomore k aktiviciji encima za čiščenje krvi. Lahko pripomore k podpori delovanja presnove in čiščenja presnovnih metabolitov. Vsebuje veliko vitamina C in kalij, ki lahko pripomore h krepitvi srca in drugih mišic. Ananas lahko pripomore k pridobitvi energije, lahko pa pripomore tudi k dvigu razpoloženja s pozitivnim vplivom na naš hormon sreče seratonin.

Korenje in breskev vsebujeta veliko beta karotenov, ki lahko pripomorejo pri skrbi za zaščito celic med oksidativnimi procesi, ki so posledica stresa. Lahko pripomorejo tudi pri ohranjanju zdravja oči, kože, srca in črevesja.

Bučne beljakovine so pridobljene iz bučnih semen, ki vsebujejo veliko različnih aminokislin, ki lahko pripomorejo h krepitvi mišic in so hrana za telo. Poleg tega lahko pripomorejo h krepitvi mehurja in obolenjih sečil. Lahko pripomorejo k dobri volji, saj lahko pripomorejo k povečanju ravni hormona sreče, seratonina. Le ta se zvečer spremeni v melatonin, naš spalni hormon, ki lahko pripomore k dobremu in sproščujočemu spancu.

Mleti otrobi vsebujejo veliko prehranskih vlaknin, ki lahko pripomorejo k zdravem črevesju, skoraj vse vitamine B, ki lahko pripomorejo k dobrim živcem, kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in cink.

Črni ribez vsebuje veliko vitamina C, ki lahko pripomore k vključitvi kalcija v kosti in uravnavanju krvnega tlaka. Lahko pripomore k protivnetnemu delovanju, pospešitvi prekrvavitve tkiv in zmanjšanju oksidativnih procesov v celicah, ki so posledica stresa.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji, vsebuje pa tudi mineralne snovi kalij, magnezij ter vitamin B6, ki lahko pripomorejo k zdravim mišicam, živcem in srcu.

Buča je močan antioksidant z vitaminom A, ki lahko pripomore k vezavi prostih radikalov v telesu in s tem zaščitvi celic. Z mineralnimi snovmi kalijem in železom pa lahko pripomore k skrbi za dobro odzivne živce ter pravilen in pospešen transport kisika po tkivih.

Sadež camu camu vsebuje zelo veliko vitamina C, vitamine B1, B2 in B3, provitamin A in mineralne snovi železo, kalcij in kalij v visokih koncentracijah. Lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, protivnetnemu delovanju in poživljanju telesa.

Dodali smo tudi kar nekaj drugih prahov super živil in ajurvede. OPC, prah iz mletih grozdnih koščic, lahko pripomore telesu k lajšanju obvladovanja stresa, antioksidantnemu delovanju, lahko pa pripomore tudi pri tvorbi kolagena in s tem krepi tkiva.

Ingver lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, pospeševanju prebave, krepitvi želodca in jačanju prekrvavitve tkiv. Vsebuje veliko vitamina C in mineralne snovi magnezij, železo, kalij, kalij, natrij in fosfor.

Zelo pomembni sta tudi sestavini reishi gobe in astragalus, saj v kombinaciji lahko pripomoreta k aktivaciji imunskega sistema, krepitvi jetr, pomiritvi vnetij v telesu in krepitvi pljuč in živcev. Lahko pripomoreta tudi za dober spanec. Žele royal, matični mleček, lahko pripomore k protibakterijskemu delovanju, zaščiti živcev in skrbi za krepitev imunskega sistema.

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.