Obdobje nosečnosti je edinstveno za vsako žensko, saj je toliko različnih zgodb, počutij, tegob in potreb kolikor je žensk. Vsaka ženska doživlja ta čudež razvoja otroka v sebi drugače.
Mi smo povzeli samo nekatere glavne potrebe nosečk, ki so tudi pomembne za dober razvoj otroka.

V tem obdobju se rade počutimo vitalne, polne energije, ter potrebujemo občutek varnosti in podpore.

V naši BIO suhi mešanici smo na slasten način poskrbeli, da boste z lahkoto in brez velikih priprav uživale v zdravi tekoči malici, ki vam bo dala zagon in vašemu telesu naravne vitamine in minerale, ki jih potrebujete v tem pomembnem obdobju.

Naš napitek “več kot smuti” je poslastica za vse ženske, ki so v veselem pričakovanju.
Okusno, zdravo in popolnoma uravnoteženo za vse vaše potrebe v tem pomembnem času.
Mešanica vsebuje samo popolnoma naravne in komplementarno uravnotežene sestavine, za maksimalno absorpcijo vitaminov in mineralov.

Breskve vsebujejo vitamin K, ki je pomemben za pravilno delovanje vitamina D predvsem  sodeluje pri vgradnji kalcija v kosti. So tudi dober vir beta karotenov, ki lahko pripomorejo k zaščiti celic med oksidativnimi procesi, ki so posledica stresa. Imajo tudi vlogo ohranjanju zdravja oči, kože, srca in črevesja. Z večjo vsebnostjo kalija pa lahko pripomore tudi k boljši regulaciji vode v telesu in lahko pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa.

Pomaranče vas spravijo v dobro voljo, saj so citrusi tudi vir vitaminov B. Ti pomagajo možganom proizvajati hormon sreče serotonin. Seratonin zagotavlja, da smo mirni in zadovoljni, hkrati pa blaži občutke, kot sta strah in žalost. Pomaranče krepijo kosti in zobe z dostojno vsebnostjo magnezija. Mineral je poleg kalcija ključnega pomena za gostoto in stabilnost kosti in zob. Pomaranče so dober vir kalija in s tem lahko zniža visok krvni tlak.

Mango
vsebuje veliko beta karotina, ki lahko pripomore pri obnovi in zaščite celic ob stresu. Beta karotin je zelo pomemben za zdravje oči in dober vid. Poleg tega vsebujejo tudi vitamine C, E, B1 in folno kislino, ki lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema.

Banana lahko pripomore k hitro razpoložljivi energiji. Vsebuje kalij, magnezij in vitamin B6, ki lahko pripomorejo k hranilni oskrbi mišic, živcev in srca.

Marakuja vsebuje veliko vitamina A in s tem lahko pripomore k ohranitvi dobrega zdravja naše kože in vseh sluznic v telesu. Poleg tega lahko provitamin A tudi blagodejno vpliva na krepitev vida. Sadež je dober vir kalija in s tem lahko pripomore k dobrem ravnovesju tekočin v telesu in odvajanju odvečne vode. 

Ovseni otrobi vsebujejo veliko prehranskih vlaknin, ki lahko pripomorejo k zdravem črevesju, skoraj vse vitamine B, ki lahko pripomorejo k dobrim živcem, kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in cink.

Datlji v prahu so zelo pomembni za regeneracijo tkiv, saj vsebujejo aminokislino triptofan. Ta lahko pripomore pri spodbujanju tvorbe hormona melatonin, ki sprošča telo, umiri živce in lahko pripomore pri regeneraciji. Poleg tega vsebuje skoraj vse vitamine B in veliko mineralnih snovi, kot so kalij, magnezij, železo, fosfor, kalcij in natrij.

Grahove beljakovine so dobra hrana za možgane. Z železom lahko pripomorejo ohranjati lepo kožo, lase in zdrav imunski sistem.

Amalaki ima v ajurvedski medicini usklajevalni učinek. Vpliva na osnovne telesne procese in hkrati umirja um. Z drugimi besedami, Amalaki aktivira moči samozdravljenja telesa in duha. Na naraven način daje telesu priložnost, da črpa nove moči in tako deluje tudi pomlajevalno. 

Ingver lahko pripomore h krepitvi imunskega sistema, pospeševanju prebave, krepitvi želodca in jačanju prekrvavitve tkiv. Vsebuje veliko vitamina C in mineralne snovi magnezij, železo, kalij, kalij, natrij in fosfor.

Rdeča pesa vsebuje betain, ki lahko pripomore h krepitvi jetr in žolčnika in izločanju toksinov in presnovnih ostankov iz telesa. Betain lahko tudi pripomore k poviševanja seratonina, hormona sreče. Tako boste bolj lahkotno in bolj srečne prišle skozi dan.

Maca lahko pripomore k uravnavanju hormonskega sistema ter vgradnji kalcija v kosti.

Paradižnik vsebuje likopin, ki lahko pripomore k delovanju kot zelo močan antioksidant. S tem lahko pripomore k zaščiti celic pred prostimi radikali. Vsebuje tudi vitamine A, B1, C in E.

Carob, ali bolj znan kot rožičev prah, je podoben kakavu, vendar vsebuje veliko manj maščob. Vsebuje veliko železa in kalcija in prehranskih vlaknin. S tem lahko pripomore h krepitvi črevesne flore, zniževanju holesterola in krvnega sladkorja.

Shatavari v prevodu pomeni ta, ki ima sto moških. Lahko pripomore k hormonskemu ravnovesju, delovanju proti stresu, urediti prebavo, poskrbeti za sproščujoč spanec. Shatawari lahko pripomore k več strukture, reda in ravnovesja v življenju.

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.

ZAPRI
Add to cart