Ime PURE4U predstavlja vse, za čemer z našimi izdelki v naši ekipi stojimo.

PURE = naši izdelki so brez umetnih barvil, brez aditivov, brez ojačevalcev okusa ali arom, brez konzervansov, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje in so narejeni iz najbolj vrhunskih in kvalitetnih BIO surovin evropskih dobaviteljev.

Vse naše suhe BIO mešanice so sestavljene iz liofiliziranih in nežno sušenih (do maksimalno 40°C) sadnih in zelenjavnih prahov, zato da se ohranijo vsi naravno prisotni vitamini, mineralne snovi in druga hranila.
Skrivnost polnosti in izrazitosti okusov naših mešanic leži v liofilizaciji, saj se postopek izvede takoj po žetvi naravno dozorelih plodov in tako se ohranja poln okus sadežev in plodov.

Vse suhe mešanice so komplementarno sestavljene, kar pomeni, da so recepture zasnovane tako, da se vse prisotne beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobne kisline, vitamini in mineralne snovi v telesu tudi optimalno absorbirajo.

4U = naše izdelke PURE4U smo razvili tako, da so prikrojeni določenim dejavnostim. Nekdo, ki dela v pisarni za računalnikom ne potrebuje istih snovi za optimalno funkcionalnost telesa, kot nekdo, ki je cel dan na nogah ali opravlja fizično zahtevna opravila.

Funkcionalnost in specifično namenbnost mešanic pa zaokrožijo še dodani ajurvedski prahi in super živila izbranih evropskih BIO certificiranih dobaviteljev, ki še ojačajo učinke napitkov in prigrizkov.

Naši izdelki PURE4U so tako namenjeni vsem, ki potrebujejo med delom, aktivnim dnevom, vadbo ali po zaključenim dnevnim obveznostim zdrav in dober grižljaj ali napitek in bi radi pri tem dobili največ, kar njihovo telo v danem trenutku potrebuje in to brez obtežitve ali utrujenosti po zaužitju.

V prihodnosti bomo naš program širili, saj želimo doseči vse, ki potrebujete zdrav in hiter prigrizek ali napitek.

Z našimi izdelki lahko vašemu telesu ponudite naravno podporo, ki lahko pripomore k optimalnemu prevzemu vseh vitaminov in mineralnih snovi, ki so prisotni v naših izdelkih.

Z našimi izdelki vam ni potrebno skrbeti, ali boste zaužili dobra in komplementarna živila. Naše izdelke PURE4U lahko zaužijete tako, kot smo jih pripravili, ali pa si jih prikrojite po svojem okusu. Tako boste imeli vedno hiter in zdrav prigrizek ali napitek po vašem okusu, ki lahko pripomore k vitalnosti in elanu za vsakodnevne izzive.


Daniela (levo)
: Sem mati dveh malčkov, ki mi dajeta energijo in seveda tudi kar vetra. Rojena in odraščala sem v Švici, kjer sem se tudi izobraževala na področju komplementarne in alternativne medicine. Alternativni in komplementarni pristop k zdravljenju mi je bil položen že v zibelko zaradi številnih intoleranc in alergij na antibiotike, zdravila in aditive. Tudi moji mami sem s tem prikrojila življenjsko pot, saj se je morala zaradi mojih prirojenih posebnosti izobraziti kot alternativna terapevtka. Tako sem odraščala v vednosti, da je dobro vlagati v preventivo zdravja, saj se s tem kurativa skorajda izniči. 

Na svoji poti nabiranja znanja sem se srečala s kar širokim spektrom različnih pristopov in si tako pridobila celosten vpogled na zdravje človeka (telesno in duševno), ter kaj vse vpliva na naše počutje. Vso to znanje uporabljam pri formulaciji BIO Pure4u izdelkov.

Tina (desno): Sem mami dvema čudovitima hčerkama in že 25 let poslovna ženska. Želja po BIO zdravih in okusnih izdelkih, ki si jih lahko hitro pripraviš kjerkoli in kadarkoli, se je porodila, ko sta bili punci še majhni in sem vsak dan lovila minute, da sem uredila vse potrebno doma in v službi.
Z Danielo sva se kar nekaj let pogovarjali in iskali, kaj na tržišču manjka, kaj bi bilo ne samo BIO in zdravo (že od vsega začetka sva se strinjali, da bodo vsi najini izdelki potrjeni z BIO certifikatom), temveč tudi odličnega okusa in rodila se je ideja suhih mešanic za pripravo napitka “več kot smuti” in energijskih ploščic.

Z Danielo se odlično dopolnjujeva. Daniela ima znanje in skrbi za recepture, jaz pa vodim pisarno in urejam vse, kar spada zraven. Tukaj mi pomagajo dolgoletne izkušnje, ki sem si jih nabrala pri vodenju podjetja, ki ga imam skupaj s prijateljico v Ljubljani.

Zakaj izbrati PURE4U?

Vsi izdelki z BIO certifikatom

Samo naravne sestavine

Brez dodanih sladkorjev

Brez GMO

Brez umetnih arom in dodatkov

Komplementarne mešanice

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.