Paket za Vitalno žensko, več kot smuti in tvoja energijska ploščica

35,78 

SMUTI V MINUTI! Svež, naraven in okusen smuti brez blenderja!
Dodaš tekočino, zmešaš in uživaš. + mešanica za slastne in naravne energijske ploščice

Paket za Vitalno žensko, 1 X BIO mešanica liofiliziranih in nežno sušenih prahov za napitek – več kot smuti, 200 g (za 8 – 10 smutijev po 2 – 2,5 dcl) in BIO suha mešanica za pripravo energijskih ploščic – tvoja energijska ploščica, 350 g (za pripravo 8 energijskih ploščic)

Vitalna ženska, več kot smuti: elan, energija in tudi umirjenosti.

Vitalna ženska, tvoja energijska ploščica: zdrav prigrizek odličnega okusa z brusnicami, goji jagodami, jagodami, borovnicami in bergovimi jagodami v prahu.

100% NARAVNO/VEGANSKO  /   BREZ DODANEGA SLADKORJA  /   BREZ KONZERVANSOV, OJEČEVALCEV OKUSA, UMETNIH AROM IN DODATKOV  /   BREZ GMO

Šifra: pse1-1 Kategorije: , , ,

Opis

Ročno delo. Brez dodanega sladkorja. Brez GMO. Brez umetnih arom in dodatkov. Samo naravne sestavine. Komplementarna mešanica.
Izdelek vsebuje naravno prisotne sladkorje. Narejeno v Sloveniji.

Vitalna ženska, več kot smuti: Vitalna ženska je želja vsake ženske, ki za svoj uspešen in produktiven dan potrebuje veliko elana, energije in tudi umirjenosti. Ko ga enkrat poskusite, se ga ne boste naveličale.
Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih prahov za pripravo napitka “več kot smuti” vas bo začarala! Že ko odprete vrečko, vas zapelje vonj po jagodičevju in rdeči pesi, ki je pojem vsega dobrega! Žametno strukturo dajo mleti ovseni otrobi, čudovito barvo pa malina, borovnice, jagoda in rdeča pesa. Za zaokrožen zaključek pa smo dodali še izjemne ajurvedske prahe carob, haritaki, ginseng, shatavari in moringo.
Vsi prahi v naših mešanicah so iz najbolj kakovostnega sadja, zelenjave in začimb, potrjeni z BIO certifikatom.
Pripravljen smuti zagotavlja edinstven okus in naraven vir vitaminov in mineralov.
Odlična suha mešanica za napitek iz popolnoma naravnih BIO certificiranih sestavin, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadar koli.
Količina BIO mešanice je za pripravo 8 napitkov “več kot smuti”.

Vir Vitamina C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vir železa. Železo prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Visoka vrednost prehranske vlaknine.
Nizka vsebnost maščob.

Sestavine: borovnica v prahu*, malina v prahu*, jagoda v prahu*, rdeča pesa v prahu*, lanena semena proteini v prahu*, paradižnik v prahu*, banana v prahu*, mleti ovseni otrobi*, carob v prahu*, ingver v prahu*, ajurvedski prah haritaki*, ginseng v prahu*, ajurvedski prah shatavari*, moringa v prahu* /*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Priprava: 2 jedilni žlici (25g) BIO mešanice zmešajte z 2-2,5 dl vode ali rastlinskega napitka, ter dobro premešajte.
Ko prah stresete v vodo ali rastlinski napitek, se naredijo grudice, kar je povsem običajno. Pustite napitek stati kakšno minuto, nato spet premešajte in ponovno pustite stati kakšno minuto. Tako se bo prah napil in grudice se bodo lažje stopile.
Namig: Naša BIO mešanica se najbolje zmeša v bidonu z mešalno kroglico, ki deluje kot stepalna ročka in enakomerno in gladko zmeša napitek.

Priporočilo za uživanje: dopoldne med 7. in 11. uro ali popoldne do 16. ure.

Hraniti dobro zatesnjeno v suhem in hladnem prostoru.

Neto količina: 200 g

Uporabno najmanj do: navedeno na zadnji strani izdelka.

Proizvaja: Salvus Pro d.o.o., PE Ljubljanska 68, 1230 Domžale

Vitalna ženska, tvoja energijska ploščica: To je zdrav prigrizek odličnega okusa. Najbolje je to, da si ploščice lahko pripravite kadarkoli in tako imate doma vedno sveže in okusne ploščice, ki so bombe vitaminov.
Tvojim energijskim ploščicam se ne boste mogli upreti, pa tudi naveličali se jih ne boste, saj si jih lahko vsakič pripravite malo drugače – zato pa se imenuje “tvoja energijska ploščica”!
BIO suha mešanica za pripravo tvoje energijske ploščice Vitalna ženska je kompozicija okusa po brusnicah, ki so slajene z jabolčnim sokom, goji jagod, jagode, borovnice in bergovih jagod.
BIO suhi mešanici lahko dodate sadno čežano, zmečkano banana in naravne sirupe (agavin, kokosov,…). Poskusite pa jih narediti z Acai bovlo! Eksplozija okusa in vitaminov!

Vir Vitamina C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vir železa. Železo prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
Visoka vsebnost prehranske vlaknine.

Sestavine: ovseni kosmiči*, chia semena*, suhe brusnice slajene z jabolčnim sokom*, kosmiči kvinoje*, oluščena konoplina semena*, indijski oreščki*, sončnična semena*, jagoda v prahu*, sušene goji jagode*, ekspandirana pira*, borovnica v prahu*, bezgove jagode v prahu*, ajurvedski prah haritaki* /*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek vsebuje gluten in oreščke in lahko vsebuje sledove sezama, arašidov ali delce lupin.

Priporočilo za uživanje: kadarkoli v dnevu, ker lahko pripomore k dodatni vitalnosti.

Priprava: Priprava energijskih ploščic je zelo enostavna, BIO mešanico pa si lahko prilagodite svojemu okusu.
Vsebino vrečke stresite v posodo in dodajte 2 dl vode.
Za prilagoditev ploščic po vašem okusu dodajte 1,5 dl vode in dodajte ali 1 zmečkano banano ali 2 žlici medu ali 2 žlici marmelade po želji ali 2 žlici agavinega/dateljevega/riževega sirupa ali 2 žlici jabolčne čežane ali drugega sadnega pireja ali pa Acai bovlo.
Pripravljeno mešanico namažite v silikonski pekač (za 8 ploščic) ali manjši teflonski pekač in pecite v predhodno ogreti pečici na 160°C za 30-35 min. Po peki jih izstisnite iz pekača in pustite da se ohladijo pred zaužitjem.

Hraniti dobro zatesnjeno v suhem in hladnem prostoru.

Neto količina: 350 g

Uporabno najmanj do: navedeno na zadnji strani izdelka.

Proizvaja: Salvus Pro d.o.o., PE Ljubljanska 68, 1230 Domžale

Opozorilo
Uživanje mešanic priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Mešanica za pripravo energijskih ploščic  ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket za Vitalno žensko, več kot smuti in tvoja energijska ploščica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.