Paket Vitalna ženska ter Ravnovesje in harmonija, mali

11,53 

SMUTI V MINUTI! Svež, naraven in okusen smuti brez blenderja!
Dodaš tekočino, zmešaš in uživaš.

Paket BIO suhih mešanic liofiliziranih in nežno sušenih prahov za napitek – več kot smuti (4 x 2 – 2,5 dcl napitka v 2 okusih)

Vitalna ženska, elan, energija in tudi umirjenost, 2 X 25 g
Ravnovesje in harmonija, dobro počutije in umirjenost, 2 X 25 g

100% NARAVNO/VEGANSKO  /   BREZ DODANEGA SLADKORJA  /   BREZ KONZERVANSOV, OJEČEVALCEV OKUSA, UMETNIH AROM IN DODATKOV  /   BREZ GMO

Šifra: psm1-1 Kategorije: , ,

Opis

V paketu so 4 vrečke suhih mešanic za napitek “več kot smuti”, 2 okusa.

Ročno delo. Brez dodanega sladkorja. Brez GMO. Brez umetnih arom in dodatkov. Samo naravne sestavine. Komplementarna mešanica.
Izdelek vsebuje naravno prisotne sladkorje. Narejeno v Sloveniji.

Vitalna ženska: Vitalna ženska je želja vsake ženske, ki za svoj uspešen in produktiven dan potrebuje veliko elana, energije in tudi umirjenosti. Ko ga enkrat poskusite, se ga ne boste naveličale.
Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih prahov za pripravo napitka “več kot smuti” vas bo začarala! Že ko odprete vrečko, vas zapelje vonj po jagodičevju in rdeči pesi, ki je pojem vsega dobrega! Žametno strukturo dajo mleti ovseni otrobi, čudovito barvo pa malina, borovnice, jagoda in rdeča pesa. Za zaokrožen zaključek pa smo dodali še izjemne ajurvedske prahe carob, haritaki, ginseng, shatavari in moringo.
Vsi prahi v naših mešanicah so iz najbolj kakovostnega sadja, zelenjave in začimb, potrjeni z BIO certifikatom.
Pripravljen smuti zagotavlja edinstven okus in naraven vir vitaminov in mineralov.
Odlična suha mešanica za napitek iz popolnoma naravnih BIO certificiranih sestavin, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadar koli.

Vir Vitamina C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vir železa. Železo prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Visoka vrednost prehranske vlaknine.
Nizka vsebnost maščob.

Sestavine: borovnica v prahu*, malina v prahu*, jagoda v prahu*, rdeča pesa v prahu*, lanena semena proteini v prahu*, paradižnik v prahu*, banana v prahu*, mleti ovseni otrobi*, carob v prahu*, ingver v prahu*, ajurvedski prah haritaki*, ginseng v prahu*, ajurvedski prah shatavari*, moringa v prahu* /*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Priporočilo za uživanje: dopoldne med 7. in 11. uro ali popoldne do 16. ure.

Ravnovesje in harmonija: Da dosežemo ravnovesje in harmonijo telesa in duha se moramo dobro počutiti in biti umirjeni. Naša BIO suha mešanica za pripravo smutija iz liofiliziranih in nežno sušenih prahov z izjemnim okusom po jagodičevju in mehko, žametno strukturo prepriča vsakega! Izjemen harmoničen okus pričarajo predvsem malina in borovnice. Mleti ovseni otrobi poskrbijo za žametno strukturo, celoten okus pa uravnoteži še dodatek cimeta. Za piko na i smo dodali še izjemne prahe ajurvedskih rastlin, kot so moringa, ashwagandha, haritaki in maca.
Vsi prahi v naših mešanicah so iz najbolj kakovostnega sadja, zelenjave in začimb, potrjeni z BIO certifikatom.
Pripravljen smuti zagotavlja edinstven okus in naraven vir vitaminov in mineralov.
Odličen napitek iz popolnoma naravnih BIO certificiranih sestavin, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadar koli.

Vir Vitamina C. Vitamin C prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
Visoka vrednost prehranske vlaknine.

Sestavine: malina v prahu*, borovnice v prahu*, banana v prahu*, grahove beljakovine v prahu*, buča v prahu *, mleti ovseni otrobi*, datlji v prahu*, goji jagode v prahu*, ajurvedski prah haritaki*, moringa v prahu*, ajurvedski prah ashwagandha*, ginseng v prahu*, maca v prahu*, cimet v prahu* /*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Priporočilo za uživanje: cel dan do 18 ure.

Priprava: vsebino vrečke (25g) BIO mešanice zmešajte z 2-2,5 dl vode ali rastlinskega napitka, ter dobro premešajte.
Ko prah stresete v vodo ali rastlinski napitek, se naredijo grudice, kar je povsem običajno. Pustite napitek stati kakšno minuto, nato spet premešajte in ponovno pustite stati kakšno minuto. Tako se bo prah napil in grudice se bodo lažje stopile.
Namig: Naša BIO mešanica se najbolje zmeša v šejkerju z mešalno kroglico, ki deluje kot stepalna ročka in enakomerno in gladko zmeša napitek.

Hraniti dobro zatesnjeno v suhem in hladnem prostoru.

Neto količina: 4 X 25 g

Uporabno najmanj do: navedeno na zadnji strani izdelka.

Proizvaja: Salvus Pro d.o.o., PE Ljubljanska 68, 1230 Domžale

Opozorilo
Uživanje mešanice za pripravo napitka priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Mešanica za pripravo napitka ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Vitalna ženska ter Ravnovesje in harmonija, mali”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.