Paket LEPOTA, 7 Shake & Go smutijev (2 x Vitalnost, 3 x Tekoča mladost, 2 x Ravnovesje)

20,99 

BIO suhe mešanice za smuti ajurvedskimi prahi, 7 X 22 g (7 X 1,5 – 2 dcl napitka v 3 okusih)
Svež, naraven in okusen smuti vedno pri roki

Vitalnost (okus maline in borovnice), energija in elan, 2 X 22 g
Ravnovesje (okus maline, borovnice in datlja), notranje ravnovesje, 2 X 22 g
Tekoča mladost (okus jagode, maline in goji jagod), vrelec mladosti, 3 X 22 g

Smuti zagotavlja edinstven okus in naraven vir vitaminov in mineralov.


 

Šifra: sp1-2-2 Kategorije: , , ,

Opis

Vedno BIO. Nič dodanega, nič odvzetega, razen vode.

V pisarni, na službenem potovanju, na počitnicah, v fitnesu ali v naravi.
Naši zdravi, slastni smutiji za pripravo BREZ BLENDERJA so vedno pri roki!

V paketu Lepota je 7 BIO suhih mešanic za smuti v 3 različnih okusih.

🥤 Sveži, zdravi in slastni smutiji pripravljeni v hipu brez blenderja z našimi praktičnimi BIO suhimi mešanicami v obliki prahu.
🥤 Ne glede na to kje in kdaj – vedno sveže in točno takrat, ko ga potrebujete. Porcijska vrečka To Go (22 g) zadostuje za 1,5-2 dl svežega smutija.
Prihranite čas z nakupovanjem svežega in pokvarljivega sadja in zelenjave, iskanjem receptov in pripravo sestavin (luplenje, rezanje, pretlačenje).
🥤 Z našimi suhimi mešanicami nimate organskih odpadkov in pokvarljivih sadnih ostankov.
🥣 IZJEMNO ENOSTAVNA PRIPRAVA: vrečko Shake & Go Smutija stresite v 1,5 – 2 dl vode ali rastlinskega mleka, dobro premešajte, pustite stati nekaj minut in ponovno pretresite. Svež smuti je pripravljen!
🌱 BIO, VEGANSKO & BREZ DODANEGA SLADKORJA: Smutije izdelujemo v Sloveniji. Narejeni so iz 100% naravnih sestavin in vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje, brez dodanega sladkorja, aditivov in arom in brez konzervansov. Suhe mešanice so v obliki prahu in imajo dolg rok trajanja zahvaljujoč liofilizaciji.
🌱 KAKOVOST SUROVIN: Uporabljamo le liofilizirane in nežno sušene sadne in zelenjavne prahe, kjer se pri proizvodnji ohranijo vsi pomembni naravno prisotni vitamini in minerali.
🌱 Naši smutiji “specialisti” vsebujejo tudi ajurvedske prahe in superživila v prahu, ki še posebej podpirajo učinek naših smutijev. Vsebujejo tudi rastlinske beljakovine za optimalno absorpcijo vseh sestavin.
🥤 Pure4u Smutiji, polni naravno prisotnih vitaminov, mineralov in vlaknin.
🌿 Sodelujemo izključno z izbranimi ekološko certificiranimi proizvajalci iz EU in tako lahko vedno zagotovimo najboljšo kakovost.

Ko prah stresete v vodo ali rastlinski napitek se naredijo grudice, kar je povsem običajno. Pustite napitek stati kakšno minuto, nato spet premešajte in pustite stati kakšno minuto. Tako se bo prah napil in grudice se bodo lažje stopile.
Namig: Naša BIO mešanica se najbolje zmeša v bidonu z mešalno kroglico, ki deluje kot stepalna ročka in enakomerno in gladko zmeša napitek.

Vsi prahi v naših mešanicah so iz najbolj kakovostnega sadja, zelenjave in začimb, potrjeni z BIO certifikatom.
Pripravljen smuti zagotavlja edinstven okus in naraven vir vitaminov in mineralov.
Odlična suha mešanica za napitek iz popolnoma naravnih BIO certificiranih sestavin, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadar koli.

Smuti Vitalnost (okus maline in borovnice): Vitalno telo je želja vsakogar, ki za svoj uspešen in produktiven dan potrebuje veliko elana, energije in tudi umirjenosti. Ko ga enkrat poskusite, se ga ne boste naveličali.
Naša BIO suha mešanica iz liofiliziranih in nežno sušenih prahov za pripravo smutija vas bo začarala! Že ko odprete vrečko, vas zapelje vonj po jagodičevju in rdeči pesi, ki je pojem vsega dobrega! Žametno strukturo da mešanica liofiliziranih prahov, čudovito barvo pa malina, borovnice, jagoda in rdeča pesa. Za zaokrožen zaključek pa smo dodali še izjemna ajurvedska praha ginseng in shatavari.

Vir Vitamina C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vir železa. Železo prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vir cinka. Cink
prispeva k ohranjanju zdrave kože.
Visoka vrednost prehranske vlaknine. Nizka vsebnost maščob.

Sestavine: jagoda v prahu*, datlji v prahu*, borovnica v prahu*, banana v prahu*, malina v prahu*, rdeča pesa v prahu*, lanena semena proteini v prahu*, ginseng v prahu* (1,25%), ajurvedski prah shatavari* (1,25%)/*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Smuti Ravnovesje (okus maline, borovnice in datlja): Da dosežemo ravnovesje in harmonijo telesa in duha se moramo dobro počutiti in biti umirjeni. Naša BIO suha mešanica za pripravo smutija iz liofiliziranih in nežno sušenih prahov z izjemnim okusom po jagodičevju in mehko, žametno strukturo prepriča vsakega! Izjemen harmoničen okus pričarajo predvsem malina in borovnice. Za piko na i smo dodali še izjemen prah ajurvedske rastline maca.

Visoka vsebnost prehranske vlaknine. Nizka vsebnost maščob.

Sestavine: malina v prahu*, banana v prahu*, datlji v prahu*, borovnice v prahu*, korenje v prahu*, grahove beljakovine v prahu*, ajurvedski prah maca* (1%)/*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek lahko vsebuje gluten in sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Smuti Tekoča mladost (okus jagode, maline in goji jagod): Ta izjemen smuti na naraven način hrani telo s super vitamini in minerali in tako pripomore k pomlajenemu počutju duha in telesa in s tem notranji lepoti.
Slasten okus po jagodah, malinah in goji jagodah, čarobnih jagodah lepote, vas bo prevzel!
Seveda v tej čarobni mešanici ne manjka beljakovin in ajurvedskih prahov, ki pripomorejo pri prevzemu vseh naravno prisotnih vitaminov in mineralov in lepšajo življenje. Čisti vrelec mladosti!

Visoka vsebnost prehranske vlaknine. Nizka vsebnost maščob.

Sestavine: jagoda v prahu*, banana v prahu*, datlji v prahu*, malina v prahu*, grahove beljakovine v prahu*, goji jagode v prahu*, paradižnik v prahu*, ajurvedski prah shatavari* (1%)/*iz ekološke pridelave

Alergeni: Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev,lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Hraniti dobro zatesnjeno v suhem in hladnem prostoru.

Neto količina: 7 X 22 g

Uporabno najmanj do: navedeno na zadnji strani izdelka.

Proizvaja: Salvus Pro d.o.o., PE Ljubljanska 68, 1230 Domžale

Opozorilo
Uživanje mešanice za pripravo napitka priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Mešanica za pripravo napitka ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket LEPOTA, 7 Shake & Go smutijev (2 x Vitalnost, 3 x Tekoča mladost, 2 x Ravnovesje)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja