Energijska ploščica Vitalna ženska je namenjena vsem ženskam, ki potrebujete hiter in zdrav prigrizek, ki vam da več energje, elana in vzdržljivosti, da boste kos vsemu in ohranile dobre živce.

Energijska ploščica Vitalna ženska je namenjena vsem ženskam, ki potrebujete hiter in zdrav prigrizek, ki vam da več energje, elana in vzdržljivosti, da boste kos vsemu in ohranile dobre živce.
Pri zdravem prigrizku je najbolj pomembno to, da imajo sestavine nizek glikemični indeks. To pomeni, da je sestavljen iz kompleksnih ogljikovih hidratov, ki pomagajo k zelo počasnrmu dviganju ravni sladkorja v krvi in zagotavljajo dolgoročno energijo. Po zaužiti energijski ploščici tako ne pride do občutka utrujenosti. Lahko pomaga k pridobitvi dolgo razpoložljive energije za vaše možganske celice in mišice.

Ovseni kosmiči v mešanici vsebujejo veliko vitaminov B1 in B6, ki lahko pripomorejo k skrbi za zdravje živcev. Vsebujejo tudi pomembne mineralne snovi, kot so magnezij, fosfor, železo in cink, ki lahko pripomorejo k ohranitvi zdravega telesa. Beta glukani lahko pripomorejo k pospeševanju rasti dobrih črevesnih bakterij in s tem h krepitvi imunskega sistema. Prehranske vlaknine lahko pripomorejo k vzdrževanju uravnovešene prebave.

Kosmiči kvinoje vsebujejo veliko rastlinskih beljakovin, celo vse esencialne aminokisline, ki lahko pripomorejo k delovanju telesa. Po tem se kvinoja razlikuje od naših žitaric in spada v skupino psevdo žitaric, ki ne vsebujejo glutena. Kvinoja vsebuje tudi veliko mineralnih snovi, predvsem železo, magnezij, cink in mangan. Ne primanjkuje niti folne kisline.

Ekspandirana pira poleg ogljikovih hidratov vsebuje tudi aminokisline, ki so gradniki celic in lahko pripomorejo k sodelovanju pri vseh procesih v telesu. V največji meri je prisotna aminokislina triptofan, ki lahko pripomore k pospeševanju tvorbe seratonina, hormona sreče. Mineralne snovi mangan, cink, baker in silicij lahko pripomorejo k oskrbi za lepo kožo, lepe nohte in bujne lase. Pira vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislin, prehranskih vlaknin in mineralov kot so natrij, kalij, magnezij, kalcij in fosfor. Tako lahko pripomore k oskrbi vseh organskih sistemov in procesov v telesu.

Oluščena konoplina semena vsebujejo veliko vitamina B1, ki lahko pripomore h krepitvi in zaščiti živcev. Prisoten je tudi vitamin B2, poznan kot triptofan, ki lahko pripomore k splošnemu dobremu počutju in podpiranju hormona kortizol, ki lahko pripomore k zmanjšanju stresa. Za regeneracijo mišic in tkiv lahko pripomore vitamin E. V konopljenih semenih je tudi veliko aminokislin, ki so osnovni gradniki za celice. Za regeneracijo celic lahko pripomorejo esencialne maščobne kisline omega 3 in 6. Mineralne snovi kalcij, magnezij, železo in kalij skupaj s prehranskimi vlakninami lahko pripomorejo k dobremu počutju, spodbujanju vitalnosti, osredotočenosti in krepitvi imunskega sistema.

Sončnična semena vsebujejo veliko aminokislin, ki lahko pripomorejo k zdravi rasti celic, maščobnih kislin, ki lahko pripomorejo k regeneraciji celic in vitaminov B, A, E D in K. Skupaj z mineralnimi snovmi železom, kalcijem, kalijem, magnezijem, selenom, cinkom in manganom lahko pripomorejo k boljši prekrvavitvi tkiv, krepitvi srca, regeneraciji celic in jeklenim živcem ter doberemu imunskemu sistemu.

Chia semena so super živilo, ki vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov ter maščobnih kislin. Vsebujejo tudi celo vrsto vitaminov B ter vitamin A in E. V chia semenih najdemo tudi biotin, ki ga drugače težko dobimo v prehrani. Biotin lahko pripomore k skrbi za lepo kožo, zdravih nohtov in lepih las. Vsebujejo veliko beljakovin oziroma maščobnih kislin in skupaj z minerali kalcijem, fosforjem, kalijem, cinkom, bakrom, železom in magnezijem lahko pripomorejo k dobremu počutju in zdravemu telesu. Prisoten selen lahko pripomore k delovanju kot močan antioksidant, ki veže proste radikale in ščiti pred oksidativnim stresom. Oksidativni stres je glavni razlog staranja. Tako lahko z antioksidanti pripomoremo k regeneraciji celic in ustavljanju staranja le teh.

Suhe brusnice vsebujejo veliko vitamina C, A in K, kot tudi mineralne snovi kalij in natrij, ki lahko pripomorejo k delovanju kot antioksidant in zaščito celic. Brusnice lahko pripomorejo k regulaciji krvnega tlaka, krepitvi mehurja in pri težavah z infekcijami sečil. To omogočajo antocianidi, ki lahko pripomorejo k preprečitvi pričvrstitve bakterij na sluznico sečil.

Suhe goji jagode vsebujejo veliko vitamina C in cink, ki skupaj lahko pripomoreta k delovanju kot “anti-aging” za vašo kožo. Za ohranitev dobrih živcev pa lahko pripomore z vitamini B1 , B2, B3 in B6.

Bezgove jagode vsebujejo veliko vitamina C, imunski sistem in srce lahko pripomorejo krepiti z glikozoidi in flavonoidi. Mišična vlakna lahko pripomorejo krepiti z visoko vsebnostjo kalija in kalcija. Kombinacija vitamina A in melatonina lahko pripomore k vzpodbujanju presnove in delovanju jeter.

Borovnice vsebujejo veliko beta karotena in lahko pripomorejo k dobremu vidu, protivnetnemu delovanju ter kot antioksidantu za zaščito celic. Tanini lahko pripomorejo k varovanju ožilja in krepitvi srca.

Jagoda vsebuje veliko vitamina C in prehranskih vlaknin, ki lahko pripomorejo k zdravemu črevesju. Ima zelo nizek glikemični indeks, kar pomeni, da lahko pripomore k preprečitvi hitrega dviga ravni sladkorja v krvi.

Ajurvedska rastlina haritaki lahko pripomore k pomiritvi in krepitvi telesa.

Tako lahko s ploščico vitalna ženska pripomorete k naravnem pokritju vseh sestavin, ki so pomembne za urovnovešen dan poln energije in elana.

Pure4u

Salvus Pro d.o.o.
PE Ljubljanska 68
SI-1230 Domžale
info@pure4u.net

Unsere Produkte

Shake & Go Smoothie Focus
Shake & Go Smoothie Sport Proteins
Shake & Go Smoothie Balance
Shake & Go Smoothie Immunity
Shake & Go Smoothie Vitality
Shake & Go Smoothie Energy
Shake & Go Smoothie Anti-Stress
Shake & Go Smoothie Liquid youth
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars

Produktlinien

Shake & Go Smoothies
Mix & Freeze Ice Cream
Mix & Bake Energy Bars
Pakete
Geschenkpakete
Zubehör

Nützliche Links

Datenschutz
Geschäftsbedingungen
Über uns

E-News

Copyright © 2021 Pure4u. Vse pravice pridržane.

ZAPRI
Add to cart